За тиждень Бердянська поліція склала 5 протоколів на водіння в нетверезому вигляді

По матеріалам пресс-службы полиции
02.03.2021 · 09:11 · переглядів - 549

У період часу з 22 по 28 лютого до Бердянського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло 612 заяв і повідомлень про кримінальні події, факти домашнього насильства, конфлікти на побутовому ґрунті, адміністративні правопорушення.


Із загальної кількості повідомлень, 98 відносяться до категорії кримінальних злочинів: правопорушення у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів, злочини проти життя та здоров’я особи, а також проти власності.

За минулий тиждень поліцейські склали 5 адміністративних протоколів відносно водіїв, які порушуючи норми статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення керували транспортними засобами, перебуваючи у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння.

Працівники мобільних груп відреагували на 32 повідомлення, пов’язані з домашнім насильством. За результатом відпрацювання викликів, 12 порушників були притягнуті до адміністративної відповідальності за ст. 173-2 (Вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування) КУпАП.

Правоохоронці не тільки здійснювали реагування на заяви та повідомлення про правопорушення, але й проводили превентивну роботу по збереженню громадського порядку і запобіганню поширення коронавірусної інфекції на території області.

З 22 по 28 лютого працівники поліції склали 9 адміністративних протоколів за порушення правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм (ч.1 ст. 44-3 КУпАП) та винесли 50 постанов на місці вчинення адміністративного правопорушення за перебування в громадських будівлях та транспорті під час карантину без вдягнутих засобів індивідуального захисту (ч.2 ст. 44-3 КУпАП).




Останні новини Бердянська
вчора, 15 квітень, понеділок 2024
13 квітень, субота 2024
12 квітень, п'ятниця 2024
11 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок