Співпраця з ОТГ- шлях вирішення актуальних питань зайнятості

По матеріалам Бердянського міського центру зайнятості
04.03.2021 · 09:36 · переглядів - 342

03 березня 2021 року директор Бердянського міськрайонного центру зайнятості  Романова Олена Михайлівна та провідний фахівець відділу взаємодії з роботодавцями Денисова Ганна Олексіївна відвідали Берестівську ОТГ. Під час візиту відбулася зустріч та знайомство з новим очільником об'єднаної територіальної громади Ігорем Олексійовичем Жогло.

Співпраця з ОТГ- шлях вирішення актуальних питань зайнятості

У руслі конструктивного діалогу обговорювалися нагальні питання щодо сфери зайнятості, шляхи подолання безробіття на території громади, заходи, що вживаються місцевою владою з легалізації трудових відносин між найманими робітниками та роботодавцями, підтримки малого і середнього підприємництва та інше. Особливу увагу було приділено одному із дієвих напрямків активної політики зайнятості населення, а саме організації громадських робіт, оскільки вони сприяють пом’якшенню соціальної напруги на ринку праці та забезпечують фінансову підтримку безробітних у період пошуку ними постійної роботи, а також є засобом переходу до постійного працевлаштування.

Голова громади та представники центру зайнятості у форматі активного спілкування говорили про перспективи реалізації соціально-економічного розвитку громади, окреслили шляхи подальшого вдосконалення співпраці та соціального партнерства.

Директор центру зайнятості Олена Михайлівна наголосила, що служба зайнятості є сервісною установою, виконує соціальну функцію, надаючи допомогу людям і завжди відкрита до співпраці. На сьогодні служба зайнятості пропонує широкий спектр послуг щодо підбору персоналу, запроваджуються нові механізми само презентації як роботодавців, так і шукачів роботи в режимі он-лайн.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок