Делегація облради в Бердянську: керівники міста окреслили пріоритети для фінансування з облбюджету

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
04.03.2021 · 16:41 · переглядів - 1560

Перший заступник голови Запорізької обласної ради Людмила Любим та заступник голови облради Владислав Куценко з робочим візитом завітали в Бердянськ

Делегація облради в Бердянську: керівники міста окреслили пріоритети для фінансування з облбюджету

Міський голова Валерій Баранов та секретар міської ради Олександр Свідло окреслили пріоритетні проекти для Бердянська, на які місто розраховує отримати фінансування з бюджету області.

Керівники обласної ради та ряд депутатів ЗОР від Бердянська ознайомились з ходом робіт по реконструкції каналізаційного колектору. Міський голова Валерій Баранов відзначив, що отримання фінансування на завершення робіт на даному об’єкті є першочерговим для Бердянська.

Загальна вартість робіт для завершення реконструкції на даній ділянці – 18 мільйонів гривень – 12 безпосередньо на закупівлю обладнання та виконання робіт, 6 мільйонів – на благоустрій.

Секретар міської ради Олександр Свідло закликав керівників обласної ради не забувати й про інші об’єкти, роботи на яких ведуться за кошти обласного бюджету. Зокрема, йдеться про завершення реконструкції дамби по вул. Горького (необхідно 4,5 млн гривень) та ремонт дорожнього покриття по вул. Підгірній (3,5 млн). Виділення коштів на дану дорогу було підтримано профільною комісією обласної ради попереднього скликання. Тому Олександр Свідло закликав керівників облради були послідовними у прийнятті рішень.

Також Бердянськ розраховує отримати кошти на закупівлю сміттєвозів. Міський голова Валерій Баранов закликав обласних депутатів розподіляти кошти обласного бюджету пропорційно до територій всієї області, не надаючи преференцій одним населеним пунктам на шкоду іншим.

Людмила Любим і Владислав Куценко зазначили, що розуміють пріоритетність завершення робіт на колекторі, а з приводу інших проектів зазначили, що дані питання будуть розглянуті депутатським корпусом. При цьому керівники облради закликали представників Бердянська не ігнорувати сесії ЗОР та голосувати за бюджетні проекти.




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок