Стан будівель дитячого садка №36, гімназії №2 та ЗОШ №3 потребують обстеження відповідних спеціалістів

По матеріалам пресс-службы исполкома
09.03.2021 · 16:02 · переглядів - 1497

Міська влада приділяє велику увагу сфері освіти. Найбільше занепокоєння викликає технічний стан у деяких будівлях закладів.

Стан будівель дитячого садка №36, гімназії №2 та ЗОШ №3 потребують обстеження відповідних спеціалістів

На минулому тижні заступник міського голови Вікторія Васильчишина разом з начальником управління капітального будівництва, реконструкції та технічного нагляду Антоном Федюковичем, начальником відділу освіти Наталею Лазуренко та її заступником, депутатом міської ради Жанною Безроднею побували у дитячому садку №36, гімназії №2 та ЗОШ №3. Від керівництва цих закладів, відділу освіти та батьків вихованців були звернення відносно тріщин будівлі та протікання покрівлі. Тож робоча група виїхала на місце, щоб оглянути ситуацію, що склалася.

Керівниця дитячого садку №36 показала представникам міської влади та відділу освіти тріщини на будівлі як ззовні, так і з середини приміщення. А також наголосила на необхідності благоустрою території дитячого садочку та облаштування дитячих майданчиків, а також вирішенні питання відносно трансформаторної підстанції, яка знаходиться за парканом дитсадка. Особливе занепокоєння викликає те, що між парканом та ТП багато використаних шприців та голок, і дуже часто ці предмети опиняються на території садочка. Дану територію кілька разів на день перевіряють та прибирають працівники дошкільного закладу.

Як відзначила заступник міського голови Вікторія Васильчишина, необхідно передбачити кошти у місцевому бюджеті на обстеження спеціалістами будівлі дитячого садочка та отримання відповідних висновків. Терміново це питання буде винесено на чергову сесію міської ради, яка запланована на 25 березня. А відносно території трансформаторної підстанції буде направлено листи до міського відділу поліції з проханням звернути особливу увагу на цю ситуацію та до “Запоріжжяобленерго” щодо можливості встановлення огорожі та освітлення навколо ТП.

Робоча група оглянула і будівлі гімназії №2 та ЗОШ №3, які також потребують передбачення коштів у місцевому бюджеті на обстеження спеціалістами будівель та отримання відповідних висновків.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок