Рішення остаточне – ярмарків в міському палаці культури не буде

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
11.03.2021 · 12:00 · переглядів - 1948

Профільна депутатська комісія відмовила в ініціативі відновлення проведення ярмарків в міському палаці культури ім. Т.Г. Шевченко.


Питання закрито. В міському палаці культури ярмарків не буде, але це не означає, що в Бердянську не проводитимуться подібні ярмаркові заходи. Їх організатор Тетяна Татаренкова прямо заявила, що позицію міської влади почула, а ярмарки в Бердянську проводитимуться і надалі.

На комісію запросили керівника КП «Центральний ринок» Богдана Сушко, який заявив, що на Привозі комунальники готові надати площі для проведення подібних ярмарків. Засідання відвідала і група місцевих підприємців, які, традиційно, заявили, що місцевий бізнес несе збитки, на речовому ринку масово закриваються ролети і, начеб то, погіршує економічну ситуацію бізнесменів проведення ярмарків. Варто відзначити, що ухвалене депутатами рішення жодним чином не вплине на проведення ярмаркових заходів в місті.

Профільний заступник міського голови Юрій Муха максимально дистанціювався від дискусійного серед громадськості питання, заявивши, що від нього ініціативи відновлення ярмарок в палаці культури не виходило.

В результаті декількаденного обговорення питання поставлено крапку. В МПК ім. Т.Г. Шевченко речових ярмарків не буде.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок