Поліція встановила обставини вибуху в багатоповерхівці Бердянська

По матеріалам пресс-службы полиции
11.03.2021 · 15:09 · переглядів - 7158

Співмешканець місцевої жительки в ході раптово виниклої сварки з її братом, висмикнув запобіжник гранати «РГД-5». Внаслідок вибуху, обидва чоловіки загинули, а жінка отримала тяжкі тілесні ушкодження.

Поліція встановила обставини вибуху в багатоповерхівці Бердянська

Нагадаємо: 10 березня о 9:40 до Бердянського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що у квартирі по вулиці Волонтерів в місті Бердянську стався вибух.

На місце події швидко прибула слідчо-оперативна група, керівництво обласного управління поліції та Бердянського РВП, спеціалісти вибухотехніки, працівники державної служби надзвичайних ситуацій, експерти-криміналісти. Під час огляду місця події, вибухотехніки встановили, що у квартирі на сьомому поверсі стався вибух гранати "РГД-5".

На теперішній час встановлено, що у квартирі між 63-річним співмешканцем власниці та її 49-річним братом раптово виникла сварка. Старший з чоловіків дістав гранату "РГД-5" та висмикнув запобіжник. Внаслідок вибуху обидва загинули на місці. Жінка, яка в цей момент також знаходилась в приміщенні, отримала множинні осколкові поранення. У важкому стані потерпілу 1966 року народження було госпіталізовано до реанімаційного відділення Бердянської міської лікарні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за п.1, п.5 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Наразі призначено ряд експертних досліджень. Досудове розслідування триває.




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок