Взрыв в многоэтажном доме в Нагорной части Бердянска. Есть жертвы (ОБНОВЛЕНО)

Бердянськ 24
10.03.2021 · 10:58 · переглядів - 13422

По предварительной версии взорвалась граната


Сегодня утром на 7-м этаже 9-этажного дома по улице Волонтеров 156 произошел взрыв. Правоохранители сообщают о двух погибших мужчинах. Также вследствие взрыва серьезно пострадала женщина, которую в тяжелом состоянии направили в больницу.

На месте инцидента работает полиция и представители экстренных служб.

Офіційна інформація від Нацполіції

В результаті події загинуло двоє чоловіків, 49-річну жінку госпіталізовано до лікарні. Тривають слідчі дії.

10 березня о 09:40 до Бердянського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що у квартирі по вулиці Волонтерів в місті Бердянськ стався вибух.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група, керівництво обласного управління поліції та Бердянського РВП, спеціалісти вибухотехніки, працівники державної служби надзвичайних ситуацій, експерти-криміналісти. Правоохоронці встановили, що у квартирі на сьомому поверсі стався вибух невідомого пристрою. Внаслідок події на місці загинули мешканці квартири - два чоловіки 50 та 60 років. Жінка 1971 року народження з травмами, у важкому стані, госпіталізована до лікарні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за п.5 ч. 2 ст. 115 ( Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Встановлюють всі обставини події.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок