Заступник голови облдержадміністрації та директор Департаменту охорони здоров'я оглянули об’єкти реконструкції міської лікарні

По матеріалам пресс-службы исполкома
12.03.2021 · 16:57 · переглядів - 1930

Про стан готовності приймального відділення міської лікарні, створення системи центрального киснезабеспечення в інфекційному та терапевтичному корпусах та завершення будівельних робіт в приміщення під ангіографічне обладнання йшлося під час робочої поїздки до Бердянська директора Департаменту охорони здоров'я облдержадміністрації Олексія Кулинича та заступника голови обласної адміністрації Едуарда Брутмана.

Заступник голови облдержадміністрації та директор Департаменту охорони здоров'я оглянули об’єкти реконструкції міської лікарні

На місці про хід робіт розповідали заступник міського голови Вікторія Васильчишина, директор КНУ “Бердянське територіальне медичне об’єднання” Дмитро Єгоров та керівник підрядної організації.

Підсумовуючи побачене Олексій Кулинич зазначив, що головним завданням огляду було визначити ступінь готовності цих вкрай важливих об’єктів для пацієнтів та координація строків завершення: “На завершальному етапі реконструкція приймального відділення в межах президентської програми “Велике будівництво” та створення системи централізованого киснезабезпечення для ковідних пацієнтів. Також ми оглянули приміщення, де буде розміщено ангіограф для надання необхідної медичної допомоги пацієнтам із серцево-судинними захворюваннями, інфарктом міокарда, з максимальною можливістю раннього стентування і лікування хворих на ішемічну хворобу серця в плановому порядку. Всі ці об’єкти необхідно ввести в експлуатацію максимально швидко”.

Як відзначив керівник підрядної організації Олексій Могилевець, всі будівельні роботи по приймальному відділенню мають бути завершені до 1 квітня, і, не зважаючи на погодні умови, завершена будівельна частина по киснезабезпеченню. Скільки займе часу введення системи в експлуатацію - буде залежатиме від приймальної комісії.

Для завершення будівельних робіт в приміщенні під ангіографічне обладнання необхідно 3,8 млн.грн, і серед проблемних питань залишається отримання дозволів від енергетиків на додаткові потужності для цього об’єкту. Заступник голови обласної адміністрації Едуард Брутман зауважив, що є можливість допомогти вирішити це питання, необхідно підготувати відповідне звернення. Заступник міського голови Вікторія Васильчишина також звернулась з проханням до обласного керівництва розглянути можливість фінансової допомоги зі сторони обласного бюджету для завершення робіт на цьому об’єкті.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок