Ночью на Косе «Infiniti» влетел в забор. Пострадавших доставали из авто спасатели

Виктор Коваленко - Бердянськ 24
15.03.2021 · 09:38 · переглядів - 8149

Авария случилась около полуночи. Машина всмятку, но хорошо, что все участники ДТП живы.


Удар автомобиля в ограду был очень серьезным. Обломками транспортного средства прижало двух людей, находившихся в салоне. Их удалось разблокировать только при помощи сотрудников ГСЧС.

В «скорой» сообщают о двух пострадавших. У мужчины 38 лет – ЧМТ, травмы лица и грудной клетки. У 39-летнего мужчины ЧМТ и повреждение головы.

В настоящее время выясняются все обстоятельства ночной аварии.

Информация от полиции

15 березня о 00:08 годині до Бердянського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення від диспетчера ДСНС про те, що по вулиці Макарова біля бази відпочинку «Чайка» відбулась дорожньо-транспортна пригода. На місце події негайно направлено наряд відділу реагування патрульної поліції та слідчо-оперативну групу Бердянського РВП. Поліцейськими встановлено, що водій автомобіля «Infiniti» не впорався з керуванням внаслідок чого відбулася ДТП. В результаті події 38-річний водій та двоє пасажирів автомобіля, 39-річні чоловіки, отримали тілесні ушкодження. Медиками «швидкої» постраждалих було доставлено до місцевої лікарні. Наразі водія автомобіля госпіталізовано до реанімаційного відділення, а двох пасажирів направлено на амбулаторне лікування.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди слідчим відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Розпочато досудове розслідування.

Поліція звертається до свідків ДТП, або водіїв транспортних засобів, які мають відеозаписи, що стосуються вказаної події із проханням відгукнутись та звернутись за телефонами: (06153)35102 (чергова частина) або 102.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок