Проект берегозахисної смуги пройшов погодження на Громадських слуханнях

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
15.03.2021 · 15:45 · переглядів - 1040

В Центрі культури і дозвілля “Софіт” відбулись Громадські слухання по проекту берегозахисної смуги. Останній етап для законного вступу в силу документу — затвердження на сесії міської ради.


Під час Громадських обговорень від мешканців Слобідки надійшло чимало зауважень, щодо дотримання процедурних моментів в проекті ПЗС та, найголовніше, оформлення території “Третього пляжу”. Слобідчани наполягають — понад один гектар пляжної території передано в оренду незаконно. Мешканці мікрорайону. В цьому питанні їх підтримали і активісти “Колонії”. На приведені аргументи і зауваження міський голова Валерій Баранов пообіцяв провести нараду за участі орендарів та активу мікрорайонів.

З приводу документу, його розробник Дмитро Воловик зауважив, що за останні 7 років — проект пройшов погодження 5 різних інстанцій. Останні півтора року свої зауваження надавали екологи. На сьогодні ПЗС є збалансованим і може бути затверджений сесією міської ради. Це дозволить розблокувати в місті земельні правовідносини, які, фактично, були заморожені останні роки.

Процедурні моменті погодження проекту берегозахисної смуги дотримано — тепер слово за депутатами міської ради.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 23 квітень, вівторок 2024
вчора, 22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок