Реформа відкладається. Нова структура виконкому не передбачає переформатування в роботі мерії

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
16.03.2021 · 13:11 · переглядів - 693

Чисельність виконавчого комітету не зміниться. Реорганізації існуючих управлінь та структурних підрозділів не передбачається. Валерій Баранов заявив, що масштабна реформа не знайшла б підтримки в депутатському корпусі.


На чергову сесію міської ради виноситься проект рішення про реорганізацію структури виконавчого комітету. За словами міського голови чисельність мерії не зміниться. На сьогодні у виконкомі та його структурних підрозділах працює 395 фахівців.

Нової структурою передбачається незначне перерозподілення обов'язків між заступниками міського голови. У секретаря міськради виводять з підпорядкування курортну сферу. Адміністративний відділ підпорядковуватиметься заступнику, який очолює ЖКГ. Суттєвих змін в економічному блоці не відбудеться.

Таким чином, розмови про масштабну реорганізацію, перегляд підходів до управління міським господарством ні до чого не призвели. Таку позицію міський голова аргументував тим, що більшість депутатського корпусу йому не підпорядковується, а в нинішньому форматі ініціативи мера депутати не підтримали б.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок