Адмінвідділ виявив незаконний прокат дитячих автомобілів

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
21.07.2021 · 16:31 · переглядів - 1299

Співробітники адміністративного відділу виявили, а комісія оштрафувала підприємця, який в обхід мораторію організував прокат дитячих машинок в центрі міста


По Азовському проспекту поблизу магазину Humana підприємець організував прокат дитячих автомобілів. Такий вид діяльності, згідно правил міського благоустрою і мораторію на сезонну торгівлі в центрі Бердянська, заборонений. У зв’язку з цим на бізнесмена склали адмінпротокол.

Як пояснив на комісії відповідач, дитячі атракціони він розмістив на прилеглий до магазину території, з власником нерухомості укладено угоду. Цей факт підтвердила власниця стаціонарного об’єкту. Однак таке пояснення не влаштувало членів комісії, оскільки дана діяльність заборонена, а прокат здійснюється на загальноміській території. В результаті – максимальний штраф 1700 гривень.

Аналогічний протокол розглянули на підприємця, який веде свою діяльність на території луна-парку. В даному випадку дитячі атракціони розташовані законно, однак виїжджати на площу – заборонено. У зв’язку з цим – мінімальний штраф 340 гривень.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок