Актор із Бердянська Роман Богданов знімається в російському серіальчіку «Патріот-3»

Бердянськ 24
31.07.2023 · 14:32 · переглядів - 3907

Копатися в сценарії чергової російської кіно-помийки не хочеться, але навряд це фільм про патріотизм до України. Сіткомчик з мінімальним рейтингом і нальотом «Усрусь за Русь». В ньому замазався доволі пізнаваний артист, якого бердянці вважали своїм.

Актор із Бердянська Роман Богданов знімається в російському серіальчіку «Патріот-3»

44-річний Богданов народився в Бердянську. Починав з «Острова затонулих кораблів», по-справжньому запустив кар’єру в проекті Вєрки Сердючки, потім відіграв кілька сезонів суржиковатого і недалекого українця в «Солдатах» і тепер докотився до «Патріот-3», зйомки якого почалися вже у 2023-му.

Він давно проживає в росії, але в принципі доволі часто приїздив до Бердянська. Брав участь в фестивальних івентах та й просто відпочивав вдома біля моря. Ну і, напевне, постійно тут стикався з фашистами і нацистами, проти яких путін і погнав свою орду в України нищити все живе. Бо, не те щоб ми слідкували за позицією і висловлюваннями таких як Богданов з початку широкомасштабного вторгнення, але якщо б вона була, то бердянці її б помітили.

Але зараз ця позиція і так зрозуміла. Адже врховуючи 1,5 роки дикої агресії проти нечужої для тебе країни, за умов окупованого рідного міста, зніматися на болотах в «Патріот-3» - ну це треба бути ще тим мурлом.




Останні новини Бердянська
17 травень, п'ятниця 2024
16 травень, четвер 2024
15 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок