«Барбі» на росії звинуватили в пропаганді ЛГБТ і расизму. Що робить в Бердянську «Космос»? Правильно: запускає в прокат.

Бердянськ 24
07.10.2023 · 16:13 · переглядів - 952

Логіка, мабуть, така: гомосексуалізм, расизм, феминізм – це катастрофа. Але якщо воно безкоштовне та крадене – та чому б і не віддатися цій солодкій пропаганді?

«Барбі» на росії звинуватили в пропаганді ЛГБТ і расизму. Що робить в Бердянську «Космос»? Правильно: запускає в прокат.

«Барбі» - однозначно одна з найгучніших прем’єр року. На росії прокату не було. Але «скрєпний» народ зміг якось ознайомитись з проєктом і розійшовся на повну в своїй православній люті.

Удар по сімейним цінностям, геї, пропаганда разизму, феменізм і все таке, що так таємно полюбляють, але відкрито критикують агресори.

Розуміємо, що руський і американський кінематографи навіть порівнювати неможливо. Всі ці «наші отвєти іхнєму Голівуду» - це просто якийсь зрозумілий тільки в рф низькосортний гумор. І саме в цьому вбачається головна причина критики заокеанської кіноіндустрії.

Але як факт: на росії не видали ліцензію «Барбі» і заборонили прокат через невідповідність сімейним цінностям. Але одразу ж скліпали піратську версію і почали її штовхати по кінотеатрам. «Як це по-скрєпному»: якщо дармове, то яка ж це пропаганда?

От в Бердянському «Космосі» вже не перший день можна за 150 рублєй нормально так прокачатися в «гомосексуалізмі та всіх інших нетрадиційностях». Цікаво, що це найдешевший сеанс в афіші. Тобто, найдоступніша пропаганда з усіх можливих. Дешевше на «нетрадиційників», у найгіршому сенсі цього слова, можна подивитись тільки на площі Єдності, в будинку бердянської мерії. Після «виборів» там їх повний комплект.

Приємного перегляду.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 липень, п'ятниця 2024
25 липень, четвер 2024
24 липень, середа 2024
23 липень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок