Бердянськ подає 10 проектів на участь у конкурсі Програми з відновлення України

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
27.01.2022 · 13:56 · переглядів - 3761

Начальник відділу інвестиційної та міжнародної діяльності Інна Комарова на сесії міської ради озвучила проекти, які міська влада планує подати на участь у конкурсі Програми з відновлення України


Реконструкція «будинку побуту» під Центр надання адміністративних послуг. Проектом пропонується в одній будівлі об’єднати ЦНАП та Центр Дія.

Реконструкція інфекційного корпусу. Комплексним проектом передбачається також придбання обладнання. Реалізація даного проекту дозволить в перспективі розмістити в приміщенні і «ковідний госпіталь».

Реконструкція поліклініки. Ще один важливий соціальний об’єкт планується повністю реконструювати за кошти Програми з відновлення України

Реконструкція ЦДЮТ. Проектом передбачається повна реконструкція включно з ремонтом куполу астрономічної обсерваторії. Даний об’єкт включено в Програму Великого будівництва

Реконструкція гімназії №3 «Сузір’я». Комплексний проект.

Реконструкція ЗОШ №9. Окрім ремонту школи, передбачається відкриття дошкільного закладу на три групи. Це буде перший дитячий садок в мікрорайоні Ліски.

Реконструкція ЗОШ №20. Комплексний проект.

Реконструкція колектору від КНС№7 і ремонт каналізаційно-насосної станції №8

Ремонт шляхопроводу по вул. Чернишевського. Так званий «Горбатий міст» давно перебуває в аварійному стані і конче потребує реконструкції.

Секретар міської ради Олександр Свідло наголосив, що озвучені проекти – це мрії і сподівання міської влади. Які з озвучених об’єктів пройдуть відбір невідомо. Подати заявки необхідно до початку лютого.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 4 травень, субота 2024
вчора, 3 травень, п'ятниця 2024
2 травень, четвер 2024
1 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок