Бердянськ відвідав підозрюваний організатор "тітушок" Майдану Армен Саркісян "Горлівський"

По матеріалам Українська правда
05.02.2023 · 14:30 · переглядів - 1472

Окупований Бердянськ відвідав кримінальний авторитет часів експрезидента Віктора Януковича, підозрюваний організатор "тітушок" Майдану Армен Саркісян на прізвисько "Горлівський", який з 2014 року перебуває в розшуку.

Бердянськ відвідав підозрюваний організатор "тітушок" Майдану Армен Саркісян "Горлівський"

У відео російські пропагандисти представляють Армена Саркісяна, як почесного президента Федерації боксу Бердянська, який приїхав познайомитися з місцевими боксерами та привіз їм інвентар.

Однак, за даними української розвідки, Саркісян не просто так гастролює нещодавно захопленими рф українськими містами. Він призначений новим "смотрящим" за в’язницями на всій території рф та тимчасово окупованих територіях України. Мета — створення нової ПВК задля унеможливлення монополії Євгена Пригожина і його "вагнерівців" у росії.
"Передбачається, що протягом обмеженого часу нова структура завербує значну кількість "новобранців". Зразком для проекту має стати сумнозвісна ПВК "Вагнер", — зазначили в ГУР та додали, що новий проєкт має "посилити окупаційний контингент та створити внутрішню конкуренцію серед російських ПВК".

За даними ГУР, спонсором нової структури є російсько-вірменський бізнесмен Самвел Карапетян — власник пов’язаної з "Газпромом" компанії "Ташир Холдинг", в яку також входить компанія "Електричні мережі Вірменії". Його називають одним зі спонсорів російської агресії проти України.

Нагадаємо: Уродженець нині окупованої Горлівки 44- річний Армен Саркісян з 2014 року перебуває в розшуку за підозрою в організації "тітушок" Майдану.
В часи Януковича Саркісян був впливовим кримінальним авторитетом на прізвисько "Армен Горлівський", наближеним до ексдепутата від "Партії регіонів" Юрія Іванющенка (Юра Єнакієвський). Саркісяна також називають тіньовим наглядачем всього бізнесу в окупованій Горлівці. За даними ГУР, з 24 лютого він займається мародерством та "віджимом" бізнесів на окупованих територіях України.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок