Бердянська поліція розслідує ДТП, внаслідок якої загинув водій легковика

По матеріалам пресс-службы полиции
06.09.2021 · 15:34 · переглядів - 6030

На ґрунтовій дорозі у Бердянському районі сталося зіткнення іномарки та вантажного автомобіля. Водій легковика загинув на місці пригоди.

Бердянська поліція розслідує ДТП, внаслідок якої загинув водій легковика

4 вересня близько 13-ї години в Бердянському районі Запорізької області у напрямку перехрестя рівнозначних ґрунтових доріг рухалися два автомобіля - «Renault Logan» під керуванням чоловіка 1970 року народження та вантажний самоскид "ГАЗ-САЗ 3507", за кермом якого знаходився місцевий житель 1965 року народження.

Під час взаємного наближення до перехрестя, водій легковика, порушивши вимоги п. 16.12 Правил дорожнього руху, не надав дорогу вантажівці, внаслідок чого сталося зіткнення транспортних засобів. Водій «Renault» загинув.

На місці ДТП працювали слідчий Бердянського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області, криміналіст, судово-медичний експерт, а також працівники сектору реагування патрульної поліції. Слідчим відомості були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань з правовою кваліфікацією ч. 2 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України.

Автомобілі вилучены з місця ДТП та передано на відповідальне зберігання до закінчення слідчих дій у кримінальному провадженні. За результатами медичного обстеження, 56-річний водій вантажного автомобіля був тверезим.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок