Бердянська поліція шукає свідків двох смертельних ДТП

По матеріалам пресс-службы полиции
08.12.2021 · 19:42 · переглядів - 6494

Правоохоронці намагаються з`ясувати обставини аварій поблизу Червоного Поля, які призвели до загибелі людей


Перша пригода сталася на автодорозі «Одеса - Мелітополь – Новоазовськ» в селі Червоне Поле Бердянського району. Водій вантажівки здійснив наїзд на пішохода, який від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці події.

07 грудня близько 21:30 години до Бердянського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення від чоловіка про те, що він керуючи вантажним автомобілем «DAF» в районі села Червоне Поле здійснив наїзд на пішохода. Зі слів заявника, пішохід стояв посеред проїзної частини дороги.

Попередньо встановлено, приблизно о 21:40 водій автомобіля " DAF " здійснював рух автодорогою «Одеса - Мелітополь – Новоазовськ», з боку села Осипенко в напрямку міста Мангуш Донецької області. Під час руху дорогою на території села Червоне Поле 37-річний керманич вантажівки скоїв наїзд на пішохода. В результаті аварії мешканець села 1945 року народження загинув на місці події.

Згідно висновку про медичний огляд в крові водія алкоголю не виявлено.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статтею передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Досудове розслідування триває.

Поліція звертається до свідків ДТП або водіїв транспортних засобів, які мають відеозаписи, що стосуються вказаної події із проханням звернутись за телефонами: ‎(066) 183-16-33 або 102.

Також повідомляється, що 6 грудня о 18 годині до Бердянського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення від очевидця про ще одне ДТП зі смертельними наслідками поблизу села Червоне Поле Бердянського району.

Попередньо встановлено, що приблизно о 17:55 водій автомобіля "Hyundai Tucson" здійснював рух автодорогою «Одеса - Мелітополь – Новоазовськ», з боку села Осипенко в напрямку села Червоне Поле Бердянського району. Під час руху керманич скоїв зіткнення з автопоїздом у складі тягача "ManTGX" та спеціалізованого напівпричепа самоскида "BOODEX KIS 3", який зупинився і стояв в попутному напрямку, на проїзній частини, з ввімкненими сигналами аварійної зупинки. Після зіткнення автомобіль "Hyundai Tucson" злетів у кювет.

В результаті ДТП 36-річний водій кросоверазагинув на місці події. Водій вантажівки 1999 року народження не постраждав.




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок