Бердянські поліцейські долучилися до справи, яка рятує людські життя

По матеріалам відділу комунікації поліції Запорізької областi
16.06.2021 · 11:13 · переглядів - 2410

Правоохоронці прийняли участь в поповненні банку крові в лікарнях курортного міста з нагоди Дня донора, який відзначає Всесвітня організація охорони здоров'я і світова спільнота


Бердянські поліцейські долучилися до здачі донорської крові, щоб поповнити банк крові для надання екстреної та невідкладної допомоги пацієнтам лікувально-профілактичних закладів міста та району.

Попри щільний графік несення служби, співробітники Бердянського районного відділу поліції знайшли час для участі у доброчинному русі, адже донорська кров завжди необхідна, а іноді її відсутність є питанням життя чи смерті людини.

За словами лікарів, гостра необхідність у крові може виникнути у будь-який час, тому поповнювати запаси потрібно регулярно.

До пункту здачі крові прийшли і постійні донори-поліцейські і ті, хто здає кров вперше. Перед процедурою відбору крові, поліцейські пройшли відповідний медичний огляд. Для відновлення сил правоохоронців пригостили чаєм та солодощами.

Бердянські поліцейські регулярно беруть участь у поповненні банку донорської крові і сподіваються, що в одужанні хворих людей є частка їх допомоги.




Останні новини Бердянська
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок