Бердянський виконком не запровадив тимчасовий тариф на проїзд в громадському транспорті

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
14.09.2021 · 17:21 · переглядів - 5078

Активність бердянців в соціальних мережах не залишилась непоміченою представниками влади. Виконавчий комітет зняв з розгляду проект про встановлення тимчасового тарифу на проїзд в громадському транспорті.

Бердянський виконком не запровадив тимчасовий тариф на проїзд в громадському транспорті

Зсідання виконавчого комітету проходило за участі групи активістів, які прийшли до виконкому з плакатами із закликами до міського голови Валерія Баранова та секретаря міської ради Олександра Свідло пригадати свої передвиборчі обіцянки і з поширеним в останні дні з запитанням ЗАЩО_8.

Валерій Баранов визнав хибність встановлення тимчасового тарифу, однак, при цьому його заступник Юрій Муха виступив з обґрунтовуваннями доцільності підвищення вартості проїзду до 8 гривень. Регуляторна процедура продовжується і міський очільник вніс пропозицію провести круглий стіл з обговорення даної проблеми.

Нашу пропозицію щодо зупинки регуляторного акту до проведення аналізу пасажиро потоку Валерій Баранов спробував проігнорувати, запропонувавши оформити цю пропозицію письмово, або розглянути під час круглого столу.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 24 квітень, середа 2024
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок