Чому працівникам бердянських бюджетних установ затримують зарплатню?

Бердянськ 24
28.10.2022 · 11:11 · переглядів - 2130

Рішення про блокування рахунків було ухвалено з метою перевірки цільового розподілу коштів та правомірності використання коштів місцевого бюджету посадовими особами органів місцевого самоврядування. На даний час проводиться позапланова перевірка виконавчого комітету Бердянської міської ради, виконавчих органів Бердянської міської ради.


Також наголошуємо, що на період проведення перевірки заблоковані рахунки і Бердянської міської військової адміністрації. Окрім того, додатковою підставою став той факт, що на початку жовтня начальник фінансового управління Бердянського виконавчого комітету направила заяву про звільнення за власним бажанням.

Розблокування відбудеться одразу після проведення перереєстрації казначейських рахунків та відповідних процедур, передбачених законодавством. За результатами перевірки матеріали будуть направлені до правоохоронних органів для надання відповідної правової оцінки діям посадових осіб органів місцевого самоврядування.

Після розблокування всі співробітники освітньої сфери, управлінь та виконкому отримають заробітну платню в повному обсязі!!!




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок