День сім’ї в бердянському РАЦС. Три подружжя зареєстрували шлюб 

Виктор Коваленко - Бердянськ 24
17.05.2021 · 10:03 · переглядів - 2879

15 травня у всьому світі відзначають Міжнародний день сім’ї, який привертає увагу щодо питання укріплення сімейних цінностей, необхідності замислитися про важливість сім’ї у нашому житті

День сім’ї в бердянському РАЦС. Три подружжя зареєстрували шлюб 

Саме інститут шлюбу вносить надійність у відносини між чоловіком і жінкою, дозволяє зрозуміти, що сім’я – це джерело кохання, поваги та стабільності.  Будучи берегинею людських цінностей, родина забезпечує спадкоємність поколінь для розвитку та прогресу держави.

Бердянський міськрайонний відділ ДРАЦС Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) щиро вітає всіх молодят, які вирішили зареєструвати свій шлюб саме в такий знаменний день і бажаємо утворити міцну родину, в якій панує гармонія та взаєморозуміння. До привітань відділу ДРАЦС долучився виконавчий комітет Бердянської міської ради, вручивши пам’ятні подарунки молодятам. Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів влади  Васильчишина Вікторія Михайлівна побажала молодятам створити сім’ю, сповнену радощами, сумісними успіхами, коханням та щастям!




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок