День з поліцейським та рятівником. Бердянських школярів знайомлять з правилами безпеки

Виктор Коваленко - Бердянськ 24
14.09.2021 · 16:21 · переглядів - 2381

Сьогодні до корисної спільної акції співробітників Нацполіції та ДСНС долучили учнів п’ятьох шкіл. За три дні подібні заходи відбудуться у всіх загальноосвітніх закладах Бердянська.

День з поліцейським та рятівником. Бердянських школярів знайомлять з правилами безпеки

Бердянські рятувальники спільно зі співробітниками поліції провели інтерактивні уроки з правил безпечної поведінки для учнів ЗОШ № 7 (тимчасово навчальний процес відбувається в КДЮТ «Зоряний»), ЗОШ № 13, Гімназія № 3, ЗОШ № 11 та гімназії № 2.

Рятувальники розповіли дітям про основні правила безпеки життєдіяльності. Пояснили, як поводитись у різних надзвичайних ситуаціях, в тому числі при виявленні підозрілих чи вибухонебезпечних предметів. Співробітники ДСНС нагадали про безпеку в побуті, як правильно використовувати електроприлади, газовим устаткуванням.

Дітлахи із задоволенням спілкувалися з рятувальниками: жваво відповідали на запитання, розповідали, за яким номером телефонувати у разі виникнення пожежі чи іншого лиха, та що треба робити, аби не трапилося біди.

Рятувальники показали спеціальну техніку, спецзасоби, що використовуються у повсякденній службовій діяльності служб, та розповіли яким чином це використовуються під час ліквідації надзвичайних ситуацій.

Під час інтерактивного уроку співробітники Національної поліції провели пізнавальні заняття з правил дорожнього руху, розповіли дітям про їхні права й обов’язки, особливості професії поліцейського.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок