Депутатська комісія з питань ЖКГ заслухала кандидатів до складу Наглядової ради КП “Бердянськводоканал”

По матеріалам пресс-службы исполкома
05.07.2021 · 16:40 · переглядів - 3028

На засіданні постійної комісії з питань житлового, комунального господарства, енергозбереження, транспорту та зв’язку депутати розглянули проєкт рішення чергової сесії про затвердження персонального складу Наглядової ради.

Депутатська комісія з питань ЖКГ заслухала кандидатів до складу Наглядової ради КП “Бердянськводоканал”

Нагадаємо, на дванадцятій сесії Бердянської міської ради VІІI скликання 3 червня 2021 року було прийнято рішення № 43 „Про затвердження Порядку утворення Наглядових рад комунальних підприємств Бердянської міської ради”. Суб’єктом подання кандидатур членів Наглядової ради є депутатські фракції, представлені в Бердянській міській раді, та громадські організації.

Як розповів на засіданні комісії секретар міської ради Олександр Свідло, апаратом міської ради в установлені Порядком утворення Наглядових рад терміни було проінформовано фракції політичних партій у міській раді та більше 100 громадських організацій. Оголошення про формування складу Наглядової ради також було розміщено на офіційному сайті Бердянської міської ради та її офіційних сторінках у соціальних мережах. Протягом 10 робочих днів усі бажаючі могли подати кандидатури до складу Наглядової ради. За цей період надійшло 9 звернень з повним переліком необхідних документів. Олександр Свідло озвучив кандидатури, які були подані громадськими організаціями та депутатськими фракціями. Це:

  • Михайло Грицай - подання ГО „Бердянська міська організація ветеранів України”;
  • Володимир Звагельський - подання ГО „Бердянська регіональна асоціація інвалідів”;
  • Олександр Пасічник - подання від фракції політичної партії „СЛУГА НАРОДУ” у Бердянській міській раді;
  • Сергій Васілішин - подання ГО „Стоп Корупція”;
  • Олег Новіков - подання ГО „Міжнародне товариство прав людини - Українська секція”;
  • Наталія Лисак - подання ГО„Стоп Корупція”;
  • Костянтин Дадаєв - подання громадської спілки „Вільна громада - Комфортне місто”;
  • Олександр Пилипенко - подання ГО „Платформа суспільної взаємодії”;
  • Станіслав Чуйко - подання ГО ”Міжнародне товариство прав людини - Українська секція”.

Цих кандидатів було запрошено сьогодні на засідання постійної комісії з питань житлового, комунального господарства, енергозбереження, транспорту та зв’язку. Вони розповіли членам депутатської комісії про себе та свій досвід роботи.

Згідно Порядку утворення, Наглядова рада комунального підприємства складається з п’яти членів, утворюється рішенням Бердянської міської ради з числа кандидатур від депутатів Бердянської міської ради та незалежних членів. Затвердження членів Наглядової ради, в тому числі незалежних, здійснюється шляхом рейтингового голосування Бердянською міською радою за кандидатури, що були запропоновані суб’єктами подання.

Члени постійної комісії з питань житлового, комунального господарства, енергозбереження, транспорту та зв’язку підтримали винесення даного проєкту на сесію міської ради та рекомендували опрацювати процедуру рейтингового голосування по кожній поданій кандидатурі.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок