Для бюджетної сфери вартість тепла наступної зими суттєво зросте

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
08.06.2021 · 15:05 · переглядів - 1668

Невтішні прогнози з тарифної політики тепломережі зробив керівник ПрАТ “БПТМ” Юрій Литовченко на засіданні виконавчого комітету

Для бюджетної сфери вартість тепла наступної зими суттєво зросте

Так, за словами Юрія Литовченка, в порівнянні з минулим опалювальним сезоном, вартість газу зросла на 4 тисячі гривень — було 7600, стало — 11500. При цьому, на думку Юрія Литовченка, вартість газу буде зростати і надалі. Тому, перспектива по тарифній політиці тепломережі вкрай невтішна. Дана ситуація стосується споживачів державного сектору та юридичних осіб.

Для населення вартість газу залишається незмінною. Однак, “Нафтогаз” встановив граничні обсяги закупівлі газу теплопостачальної організації на основі показників споживання газу в середньому за три роки. Тому, якщо середня температура цієї зими не буде перевищувати +3 градуси тариф залишиться на минулому рівні. В разі, якщо підприємство споживатиме газу більше встановленого граничного показника, тепломережа буде змушена закуповувати додаткові обсяги газу за ринковою ціною. Це, в свою чергу, може вплинути на тариф.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 8 травень, середа 2024
вчора, 7 травень, вівторок 2024
6 травень, понеділок 2024
5 травень, неділя 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок