До кінопрокату вийшов фільм «Батько», знятий в Бердянську

Бердянськ 24
31.07.2023 · 12:21 · переглядів - 2689

Презентація відбулася в кінотеатрі імені Довженко. Подію відвідали і переселенці з нашого міста.

До кінопрокату вийшов фільм «Батько», знятий в Бердянську

Дебютний кінопоказ відбувся 27 липня. Отож, особливо бердянцям, є сенс пробігтися по афішам кінотеатрів в їх містах і подивитися роботу, яка обов’язково дозволить їм зануритися у домашню атмосферу.

За сюжетом стрічки, Влад Артем’єв (Олександр Кобзар) виріс на березі Азовського моря та дуже давно не відвідував рідний дім. Нарешті він приїжджає, аби поспілкуватися з батьком після майже 25-річного мовчання. По приїзді Влад дізнається про смерть батька. Чому ж найрідніші чоловіки мовчали так довго?

Кримінальна драма «Батько» є дебютною режисерською роботою Олександра Кобзаря. Окрім режисури, він став продюсером фільму та зіграв головну роль. Олександр Кобзар – заслужений артист України, понад 12 років був актором одного з київських театрів. Він зіграв щонайменше у 45 фільмах та серіалах («Поводир», «Скажене весілля»). Над своїм новим фільмом Кобзар працював починаючи з 2019 року. Каже, що натхнення черпав аналізуючи стосунки з власним батьком та осмислюючи значення зв’язків між поколіннями. Спершу планувалося, що головну роль зіграє Сергій Міхалок (гурт Brutto), однак у той період він повністю присвятив себе музиці. Знімальна група наполягла, щоб головну роль грав сам Кобзар.

Афтор фото Ірина Півень 




Останні новини Бердянська
сьогодні, 27 квітень, субота 2024
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок