ДТП на розворотному кільці в Нововасилівці: 7 постраждалих. Є загиблі

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
15.05.2021 · 19:09 · переглядів - 14950

На розворотному кільці в районі Нововасилівки Мерседес Віто з пасажирами зіштовхнувся з ВАЗом. В результаті аварії 6 постраждалих і один загиблий.


За попередньою інформацією ВАЗ, який виїжджав на Маріупольську трасу зі сторони Бердянська, не надав перевагу в русі мікроавтобусу Мерседес.

В Мерседесі перебувало 9 пасажирів. За попередньою інформацією, в результаті зіткнення 7 постраждалих: 6 з різними ступенями тяжкості доставлено до лікарні. Одна людина загинула на місці.

Висловлюємо співчуття рідним та близьким загиблого.

Момент ДТП на запису з відеореєстратора (автор відео - Андрій Гулак)

15 травня о 18:02 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталась на трасі M-14 неподалік с. Нововасилівка.

Прибувши на місце події, бійці ДСНС встановили, що сталося зіткнення між автомібілями «LADA Kalina» та Mercedes-Benz Vito».

Внаслідок зіткнення 1 пасажирка мікроавтобуса загинула; 7 осіб травмувалися, ще 4 особи від госпіталізації відмовились. Усіх постраждалих доставили до лікарні м. Бердянськ.

Співробітники Служби порятунку дістали та перенесли постраждалих до автомобілів швидкої допомоги, здійснили чергування на місці та змили з проїзної частини залишки паливно-мастильних матеріалів.

На місці події працювали працівники поліції, медичної допомоги. За фактом події відповідні органи проводять розслідування.

Від ГУ ДСНС залучалось 2 одиниці техніки, 9 чоловік особового складу.

За результатами медичної експертизи, водій «Лади Каліни» знаходився в стані алкогольного сп’яніння. Наразі його затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286-1 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння).   Санкція за статтею передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.




Останні новини Бердянська
вчора, 18 березень, понеділок 2024
17 березень, неділя 2024
16 березень, субота 2024
15 березень, п'ятниця 2024
14 березень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок