Експеримент провалився. Окупанти повертають дворазове вивезення сміття з приватного сектору

Бердянськ 24
22.02.2024 · 18:23 · переглядів - 12441

Колаборанти зрозуміли просту істину: щоб при них місто не виглядало, як помийка, його треба прибирати

Експеримент провалився. Окупанти повертають дворазове вивезення сміття з приватного сектору
Зверху російській прапор, знизу російська реальність. Колаж: "Бердянськ 24"

За повідомленням захопленого «Бердянськекотрансу» в Бердянську відновлюють дворазове вивезення сміття з приватного сектору. Повернутися до цієї практики окупанти планують з березня. Відповідне оголошення "Бердянськ 24" помітив на місцевих Z-пабліках.

Псевдовладі знадобилося два місяці для того, щоб зрозуміти: щоб вулиці не тонули в смітті, його потрібно вивезти на звалище. Пишаємося! Скріншот із z-пабліков

Нагадаємо, в січні 2024-го року окупаційна адміністрація на чолі з Сауленко ухвалила рішення зменшити кількість рейсів комунальної техніки з вивезення твердих побутових відходів приватного сектору. В результаті вже наявні проблеми в сфері поводження з ТПВ суттєво ускладнились, кількість сміття зросла в рази по всьому місту. Як результат – окупанти з колаборантами вимушені збільшувати кількість рейсів сміттєвозів.  

Раніше "влада" намагалася перекласти проблему забруднення міста на бердянців, розповідаючи про борги в 4000000 рублів містян перед "Екотрансом". Але майже вся ця сума відноситься до володарів помешкань, які виїхали з окупації і не виробляють сміття.




Останні новини Бердянська
вчора, 27 квітень, субота 2024
26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок