Окупанти перекладають відповідальність за брудне місто на бердянців

Бердянськ 24
22.01.2024 · 16:53 · переглядів - 3940

«Влада» не здатна організувати банальне вивезення сміття з вулиць і просто вирішила звинуватити пересічних містян.

Окупанти перекладають відповідальність за брудне місто на бердянців
Окупанти планомірно наводять в Бердянську такий самий "порядок", як на росії. Фото: z-пабліки

Окупанти повідомляють, що Бердянськ при них настільки брудний через загальний борг мешканців у 4000000 руб. І це дуже схоже на чергову комунальну схему тиску на містян: і тих, що залишилися в місті, і вимушених переселенців.

1 января 2024 года жители частного сектора, где в основном и образуются стихийные свалки, задолжали «Бердянскэкотрансу» уже 4 млн. рублей. в таких условиях ни одно предприятие работать не сможет и никакого бюджета города не хватит, чтобы поддерживать чистоту, поэтому «Бердянскэкотранс» активизирует борьбу с должниками вплоть до обращений в суд, - повідомляють z-пабліки.

Таке твердження виглядає, як маніпуляція і намагання навісити додаткові фінансові витрати на бердянців.

По-перше, очевидно, що більша частина «боргу» - просто вигадана. Окупанти видавили значну кількість бердянців з міста. Логічно, що дистанційно сміття вимушені переселенці не додають, а ось борги псевдо-влада плюсує щомісяця.

По-друге, з 2024 року окупанти скоротили періодичність вивезення сміття в Бердянську. При цьому тариф не тільки не зменшили, а навіть розглядають варіанти більш високого цінника послуги.

І по-третє, самі бердянці розуміють, що об’єми сміття давали активний курортний сезон, торгівля і т.д. Але при росіянах цього немає і близько. І свою нездатність жити в чистоті вони просто перекладають на бердянців.

Просто чергова схема видавити максимальну кількість грошей із містян.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 14 травень, вівторок 2024
вчора, 13 травень, понеділок 2024
11 травень, субота 2024
10 травень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок