«Фотографії з показами лічильників надсилати обов'язково»: керівник міськгазу Павло Іотов

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
21.12.2021 · 12:33 · переглядів - 5953

На засіданні Дня депутата обранці приділили чимало уваги функціонуванню абонентської служби 104.ua. В межах повноважень свої коментарі з даного приводу надавав керівник Бердянського відділення ПАТ "Запоріжгаз" Павло Іотов


Ситуація з хибними нарахуваннями за спожитий газ в меншу або більшу сторону в Бердянську залишається незмінною. Для виправлення показань необхідно особисто звертатися до абонслужби, що призводить до черг.

Відповідаючи на поставлені запитання щодо неякісного сервісу, Павло Іотов наголосив, що абонвідділ є відокремленою структурною одиницею і він може висловлювати лише власне бачення з приводу проблеми. На його думку, невідповідність нарахувань з фактичним споживанням газу трапляється через застарілість електронної платформи, в яку вносяться дані. Розробка сучасного програмного забезпечення може зняти напругу. Детальніше про черги і глобальне вирішення проблеми Павло Іотов пообіцяв обговорити зі своїм запорізьким керівництвом.

При цьому керівник міськгазу зауважив, що фотографії з показниками лічильників надсилати все одно необхідно, адже саме фото завантажують до системи.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок