Гарантії соціального і правового захисту військовослужбовцям

По матеріалам Бердянського міського центру зайнятості
14.04.2021 · 12:07 · переглядів - 2576

Успішні справи місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги


Правовий захист військовослужбовців – функція держави. Він передбачає закріплення в законодавчих актах України прав та свобод військовослужбовців, їх обов’язків, а також правовий механізм його реалізації.

06 квітня поточного року з метою ознайомлення безробітних осіб, які демобілізовані з військової служби, провідний фахівець з профорієнтації Бердянського міськрайонного центру зайнятості Юлія Костенко спільно з  юристом Бердянського місцевого центру з безоплатної вторинної допомоги Донцовою Вікторію провели інформаційний семінар для військовослужбовців та ветеранів АТО/ООС.

Вікторія Віталіївна ознайомила присутніх із соціальними послугами, які для них призначені, а саме розповіла про виплати при звільненні, індексацію, виплати щорічної разової грошової допомоги, компенсацію про не отримане речове майно, додаткову відпустку, про послуги центру з безоплатної вторинної допомоги та наголосила на успішному досвіді організації в наданні правової допомоги.

Наприкінці заходу присутні отримали змістовні відповіді на свої запитання та були забезпечені методичним матеріалом. Дякуємо за співпрацю, чекаємо на наступну зустріч!




Останні новини Бердянська
вчора, 18 березень, понеділок 2024
17 березень, неділя 2024
16 березень, субота 2024
15 березень, п'ятниця 2024
14 березень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок