Гаражі на території школи: власникам дали місяць на перенесення споруд

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
26.05.2021 · 15:27 · переглядів - 5084

На адміністративній комісії розглянули ряд протоколів щодо розміщення металевих гаражів на території ЗОШ №7. Комісія дала місяць на перенесення споруд на іншу ділянку.

Гаражі на території школи: власникам дали місяць на перенесення споруд

Земельна ділянка, на якій розміщуються гаражі, згідно з держактом від 2001-го року, перебувають у власності освітнього закладу. Однак, в 2009-му році відділ освіти і головний архітектор міста погодили розміщення гаражів на даній ділянці. У зв’язку з цим мешканці мікрорайону АКЗ розмістили свої об’єкти.

Нинішній керівник ЗОШ №7 звернувся до адміністративної комісії для встановлення законності розміщення гаражів. Фахівці адмінвідділу встановили, що об’єкти встановлено незаконно і на всіх власників споруд склали адміністративні протоколи. Комісія розглянула дані правопорушення пакетом.

Позиція містян зрозуміла: розміщення своїх гаражів вони погодили і з відділом освіти і з архітектурою. Проте, як пояснили юристи виконкому, дане рішення не має юридичної сили, оскільки питання мало було б розглянуто міською радою.

Власники гаражів зазначили, що вони готові звільнити земельну ділянку території школи, на якій розміщуються гаражі і винести їх за межі освітнього закладу, однак це має бути погоджено владою. В результаті комісія вирішила перенести розгляд протоколів на місяць, щоб люди мали можливість в законний спосіб знайти земельну ділянку, куди б можна було перенести гаражі.




Останні новини Бердянська
вчора, 15 квітень, понеділок 2024
13 квітень, субота 2024
12 квітень, п'ятниця 2024
11 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок