Госпітальне відділення: «афганці» і «чорнобильці» вимагають забезпечення їм гарантованих пільг на медичну допомогу

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
28.09.2021 · 16:17 · переглядів - 3908

На засіданні Дня депутата відбулась жвава дискусія між владою, ветеранами війни в Афганістані та «чорнобильцями». Пільговики вимагають, щоб їм надавалась гарантована медична допомога в госпітальному відділенні, роботу якого планують відновити найближчим часом


Після виступів ветеранів АТО/ООС про необхідність відновлення роботи госпітального відділення в міській раді зайнялись цим питанням. Планується, що найближчим часом буде функціонувати дві палати по 4 койко-місць в кожній. На ці потреби з міського бюджету необхідно близько 2-х мільйонів гривень, повідомив Валерій Баранов.

Присутні на засіданні голова міської громадської організації воїнів-інтернаціоналістів «Шураві» Олександр Врублевський та заступник голови міської організації «Союз-Чорнобиль» Юрій Лаєр обурились чому послугами госпітального відділення будуть користуватись виключно ветерани АТО/ООС? «Афганцям» та «чорнобильцям» також гарантовано надання медичної допомоги на пільгових умовах і раніше в госпітальному відділенні ці послуги надавались.

На зауваження представників громадських організацій, Валерій Баранов запропонував окремо обговорити дану проблему.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок