Клуб "Дзаншин" в Одеській області

По матеріалам клуба Дзаншин
31.08.2021 · 12:04 · переглядів - 2384

Спортсмени клубу "Дзаншин" змагались у 5-му міжнародному турнірі з карате «Каtana Cup», який відбувся в Чорноморську 27-29 серпня, де взяли участь більше 800 спортсменів (45 клубів, 15 регіонів) України і Молдови.

Клуб "Дзаншин" в Одеській області

Відкрили «Каtana Cup» на чотирьох татамі палацу спорту «Юність» наймолодші учасники – в п'ятницю за нагороди боролися спортсмени віком 6 - 9 років: в ката, куміте та командні види. Де наші спортсмени завоювали 3 місце в командному ката: Казакевич Максим, Асташин Владислав, Куделя Артем. А дівчатам Шептій Поліні та Ноздріній Єві, не дивлячись на старання, не вдалося стати призерками. Але це безцінний досвід та рух вперед.

В другий день змагань запеклі баталії продовжилися: за призи боролися спортсмени віком 10 - 13 років. Шурпан Владислав, який тільки увійшов до категорії 10-11 років, в куміте дійшов до півфіналу.

І в заключний день на арену вийшли учасники категорій «кадети», «юніори» і «дорослі», де дівчата нашого клубу Букіна Анна та Алексова Єлизавета вели боротьбу в куміте, але дійти до півфіналу вдалося тільки Анні.

Всі спортсмени зробили відповідні висновки, проаналізувавши свої помилки, адже на помилках вчаться. Ці змагання були гарним уроком для подальшої роботи.

Також у спортсменів клубу "Дзаншин" був  час для прогулянок у містах Чорноморськ та Одеса, можливість поплескатися у Чорному морі.

Далі "Дзаншин" готується до міжнародних змагань у м.Харків




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок