Колаборанти з бердянської музичної школи виступили на фестивалі баяністів у росії

По матеріалам Локатор
08.11.2022 · 09:12 · переглядів - 2604

Педагоги-перебіжчики поділяються на два типи: ті, які намагаються не привертати до себе увагу і ті, які всіляко активізуються, вислуговуються перед своїми російськими господарями та погоджуються на участь у заходах ідеологічної спрямованості, які зміцнюють окупаційну владу.

Колаборанти з бердянської музичної школи виступили на фестивалі баяністів у росії

Представники такого другого ґатунку є й у бердянській музичній школі. Минулого тижня вони взяли участь у «всеросійському музичному фестивалі Душа баяна».

Це дійство відбувалося з 2 по 4 листопада у місті Самара: відбіркові тури в Окружному будинку офіцерів, а гала-концерт – у Льодовому палаці спорту імені Висоцького.

Цілями фестивалю є «зміцнення російської громадянської ідентичності на основі духовно-моральних та культурних цінностей народів російської федерації, а також сприяння вихованню у громадян почуття гордості за історичну спадщину та сучасні досягнення країни, поваги до культури та традицій народів, формування у дорослих та дітей сталого інтересу до культурної спадщини Росії».

бердянські колаборанти

Проте, баяніста Хохлова, скрипальку Рогозну та інших учасників бердянської делегації цей імперський пафос не збентежив – тоді як російська армія обстрілювала територію України, вони на самарській сцені зміцнювали «духовно-моральні та культурні цінності» країни-агресора.

Головою делегації був Володимир Хохлов – відомий як керівник ансамблю народних інструментів «Шторм», який функціонував за слобідського ДК «Маяк». У жовтні минулого року він отримав письмову Подяку від бердянського товариства поляків (так ненависних путіну) за участь у концерті до його 20-річного ювілею, про що з гордістю повідомив на своїй сторінці у соцмережі «Однокласники».

Подяка

Скрипалька Ольга Рогозна до війни нічим особливим відзначитись не змогла: викладала, брала участь у самодіяльності, часто позувала на тлі державного прапора України.

Олег Хатько до окупації міста був пересічним кабацьким лабухом і в музичній школі не працював. Захоплення міста ворожою армією вирішив використати як власний соціальний ліфт, але поки що йому довірили лише гру на тамбурині (бубні).

У Самарі бердянські зрадники змагалися у номінації «Оркестр» та стали лауреатами ІІ ступеня. Після чого сфотографувалися на тлі пропагандистського банера з написом «пишайся бойовою службою в центральному військовому окрузі» та російською військовою символікою.

Хохлов та його спільники – глорифікатори росії та її цінностей, які несуть українському народу біль, смерть та руйнування. Після деокупації їх діям буде надано заслужену оцінку.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок