МАФ поблизу лиманів. Бердянського підприємця оштрафували і зобов'язали демонтувати тимчасову споруду

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
09.06.2021 · 16:29 · переглядів - 4078

Місцевий мешканець, який раніше орендував пляж на Верховій, в цьому році подав документи на отримання паспорту прив’язки для встановлення тимчасової споруди. До отримання дозвільних документів чоловік встановив МАФ. Адміністративна комісія оштрафувала відповідача


Як пояснив чоловік, 15 років тому він мав документи на оренду землі в районі пляжу Верхової. Однак пізніше, через суттєве зменшення берегової лінії, підприємець закрив ФОП і припинив діяльність. В цьому році вирішив відновити роботу і подав необхідний пакет документів в Єдиний офіс. Наразі дозвіл на встановлення тимчасової споруди ще не надано. Однак це не завадило чоловіку завчасно встановити МАФ. За ці дії фахівці адміністративного відділу склали протокол. За результатами його розгляду, комісія підтвердили факт правопорушення і оштрафувала чоловіка на 340 гривень.

Головний архітектор міста Анастасія Малиновська ознайомилась з наданим пакетом документів і зазначила, що у зазначеній заявником зоні встановити тимчасову споруду неможливо, оскільки територія поблизу лиманів входить до охоронюваної зони. Тому відповідач зобов’язаний демонтувати споруду і для отримання відповідного дозволу необхідно заново подати документи але вже на іншу територію.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок