Мешканець Донецької області видавав себе за бердянця і за фальшивим паспортом набрав в кредит техніки майже на 100 тисяч грн

Бердянськ 24
18.12.2023 · 12:19 · переглядів - 2772

Уродженець Донеччини закупав техніку в магазинах Харкова за допомогою фальшивого паспорту мешканця Бердянська. Шахрая затримали і приговорили до чотирьох років позбавлення волі. Про це «Бердянськ 24» дізнався з Єдиного реєстру судових рішень. 

Мешканець Донецької області видавав себе за бердянця і за фальшивим паспортом набрав в кредит техніки майже на 100 тисяч грн
Ілюстрація до новини згенерована ШІ, зображено людину що отримала кредит на підроблений паспорт

Шахрай придбав підробний паспорт, начебто видане Бердянським МВ УМВС, вклеїв власне фото на першу сторінку. Протягом двох років він отримував кредити на цей паспорт і купував дороговартісну техніку. Коли його затримали, виявилося, що цю схему шахрай використовував ще три рази.  Усього шахрай придбав техніки на 100 тисяч гривень.

Слідчі довели всі чотири випадки шахрайства. За нього та підробку документів, суд приговорив підозрюваного до чотирьох років позбавлення волі з відтермінуванням виконання вироку строком на один рік.

Раніше «Бердянськ 24» розповідав про трагічний випадок в Андріївці. 28-річний чоловік під час вживання алкоголю вбив свого знайомого, закутав тіло в ковдру і викинув у вигрібну яму.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок