"Ми б багато чого віддали, щоб хоча б ніч поспати у рідному ліжку", - пост бердянця не з окупації

Бердянськ 24
22.04.2024 · 12:27 · переглядів - 3087

Спільне бажання для десятків тисяч бердянців, які були змушені покинути захоплене росіянами місто. Черговий лист від підписника "Бердянськ 24"

"Ми б багато чого віддали, щоб хоча б ніч поспати у рідному ліжку", - пост бердянця не з окупації
Росіяни намагають вкрасти місто, людей, спогади... Вірити в те, що це в них вийде, не можна в жодному разі. Фото: архів "Бердянськ 24"

Повідомлення в анонімний телеграм-бот "Brd24 – Бердянськ 24". Мова оригіналу, синтаксис, пунктуація збережені.

Дуже уважно стежу за подіями, які відбуваються в рідному місті, а особливо за листами людей, які там лишилися.

Один з останніх надихнув й самому написати. Всією сім'єю виїхали відразу, в перші дні. Не бачили блок-постів, черг, знущань та всього того, що асоціюється з "виїздом". Живемо в Україні, за кордон не хочу ні я, ні хтось з сім'ї.

Сумуємо за Бердянськом. Не за самим містом, за станом душі, який був там. Ру…я забрала в нас не стіни, вони забрали наше життя. Коли ходиш на базар до "своїх" по овочі, м'ясо та звичайно ж рибу. Як же не вистачає "нашої" риби"!!!

А креветка?! Немає такої ніде і не буде!

Азовська креветка - один з найпотужніших гастрономічних магнітів для бердянців. Поки на ринку цінники російською. Але то точно не назавжди. І, сподіваємось, що ненадовго. Скріншот: соцмережі 

Нехай не думають ті, хто лишилися, що ми поїхали і все викреслили зі свого життя. Нам теж важко.

Жити по орендованих хатах, в оточенні людей, яким твоя присутність щоденно нагадує, що в країні війна. А багатьом з них хотілося б про це забути!

Так, ми на свободі, діти навчаються в українських школах, додому тільки під український прапор, але нам однаково погано: і тім, хто тут, і тім, хто вдома!

Ми б багато чого віддали, щоб хоча б ніч поспати у рідному ліжку. Так само, як і ви, щоб хоча би на день не жити в страху.

Тримайтеся, бердянці! Де б ви зараз не були! Вірю, що саме наша нація стане смертельною кісткою в горлі ворога! В єдності наша сила!




Останні новини Бердянська
сьогодні, 3 травень, п'ятниця 2024
вчора, 2 травень, четвер 2024
1 травень, середа 2024
30 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок