На бердянських підприємствах росіяни продовжують знижати зарплати

Бердянськ 24
11.04.2024 · 17:22 · переглядів - 2226

Окупанти поступово приводять оклади на захоплених територіях до рівня загальноросійських. Як і прогнозувалося – це відбувається одразу після перевиборів диктатора путіна

На бердянських підприємствах росіяни продовжують знижати зарплати
Росіяни вирішили більше не носити маски меценатів і зменшують зарплати на окупованих територіях. Фото: соцмережі

Березневі зарплати на "Бердянськводоканалі" та "Бердянськекотрансі" вийшли меншими, ніж за минулий місяць. Про це повідомляють працівники відповідних підприємств з окупованого міста.

По "водоканалу" загалом продовжується невтішна для працівників тенденція. Ставки знижуються чи не щомісяця.

Як вже повідомляв "Бердянськ 24", одразу після окупації міста спеціалісти рівня слюсарів дійсно отримували 60 000 руб/міс. Згодом заплату знизили до 32 000 руб/міс, потім до 30 000 руб/міс. Зараз же вона зменшилася приблизно до 24 000 руб/міс.

Прогнози для працівників невтішні. Люди розраховують, що невдовзі щомісячні виплати дійдуть до рівня 16 000 – 20 000 тисяч.

Це було очевидно, що людей на "нових територіях" на початку просто купують. Не можуть бердянці отримувати більше, ніж самі росіяни. Тепер, коли всі можливі вибори і референдуми пройшли, доходи приводять у відповідність. Я не думаю, що нам і "двадцятку" залишать. В Бердянську роботяги, лікарі, вчителі будуть отримувати, як і їх колеги в типовій російській глибинці. Все ж йде на війну, армію і "фсб", - ділиться думками підписник з Бердянська.

Окрім того, виплати зарплатні в Бердянську – річ дуже нестабільна. Вже неодноразово ми розповідали про затримки грошей.  Серед очевидних тенденцій – окупанти намагаються змінити на керівних посадах бердянців вихідцями з росії та "днр".   




Останні новини Бердянська
сьогодні, 29 квітень, понеділок 2024
27 квітень, субота 2024
26 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок