На Бердянській косі ледь не втопилось двоє дітей (оновлено)

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
30.05.2021 · 15:05 · переглядів - 9303

Курортний сезон в Бердянську ледь не почався з подвійної трагедії - на середній Косі сьогодні ледь не втопились двоє дітей. Обох дітлахів відкачали.


За попередньою інформацією редакції інцидент на воді трапився пополудню. Двох дітей дістали з води без дихання. З різницею у понад 10 хвилин обох дітей вдалось реанімувати. На місці працювало декілька бригад швидкої допомоги. На цю хвилину медики продовжують надавати допомогу постраждалим.

Офіційна інформація – згодом.

Офіційний коментар з Бердянської підстанції екстреної швидкої допомоги

Повідомлення про утоплення двох дітлахів надійшло з пляжу в районі бази відпочинку “Нафтохімік” на Бердянській косі. На виклик виїхало дві бригади швидкої допомоги — лікарська педіатрична бригада і фельдшерська бригада.

Одну дитину в стані середньої тяжкості доставлено до міської лікарні. Інший постраждалий — дитина 9 років на момент приїзду лікарів перебувала в стані клінічної смерті. Протягом 20-ти хвилин проводились реанімаційні заходи, в результаті яких з'явились ознаки життя. Після цього дитину доставили до відділення інтенсивної терапії дитячої лікарні.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок