На початок червня планується другий етап вакцинації бердянців від коронавірусу

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
25.05.2021 · 16:54 · переглядів - 2635

На початку червня медики розраховують отримати вакцину корейського виробництва «AstraZeneca» для проведення другого етапу вакцинації бердянців, які вже отримали перше щеплення.


За словами начальника відділу охорони здоров’я Тетяни Марч на сьогодні в Бердянську продовжується вакцинація від коронавірусу. Вакцинують бердянців вакциною «CoronaVac». Проходять вакцинацію освітяни, які залучені до проведення ЗНО, маломобільні групи населення та їх опікуни. Всього в наявності, станом на сьогодні, 438 доз вакцини.

Повторну вакцинацію препаратом корейського виробництва «AstraZeneca» бердянські медики розраховують розпочати на початку червня. Друге щеплення отримають бердянці, які раніше вакцинувались вказаним препаратом.

Крім того, планується, що в перспективі бердянські медики пройдуть навчання для проведення вакцинації препаратом «Pfizer». Поки що, відповідне право мають медичні бригади Запоріжжя.

Окрім комунального некомерційного підприємства, в Бердянську також мають право вакцинувати від коронавірусу приватні клініки: ТОВ «Префекта» та «Надія».




Останні новини Бердянська
сьогодні, 16 квітень, вівторок 2024
вчора, 15 квітень, понеділок 2024
13 квітень, субота 2024
12 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок