Народна артистка України з Бердянська (дружина Табачника) повертається на театральну сцену України

Бердянськ 24
06.11.2023 · 12:48 · переглядів - 64289

Народна артистка України та росії Тетяна Назарова, дружина екс-міністра освіти Дмитра Табачника, повертається на сцену театру.

Народна артистка України з Бердянська (дружина Табачника) повертається на театральну сцену України

30-го листопада в Національному академічному театрі ім. Лесі Українки відбудеться прем’єра спектаклю "Agnoris". Артистка зіграє роль бабусі «матуся Лу».

З початку повномасштабного вторгнення росії в Україну артистка жодним чином не коментувала агресію і перебувала в тіні. Процес по державній зраді чоловіка-втікача Дмитра Табачника також не коментувала. Колеги Тетяни Назарової в коментарях ЗМІ зазначали, що народна артистка веде скритий спосіб життя і мало з ким спілкується.

З 1982 року Назарова розпочала кар'єру у театрі, а також паралельно знімалась у кінопроектах обох країн. За її плечима участь у таких фільмах та серіалах, як "Доярка з Хацапетівки", "Повернення Мухтара", "Роксолана" та інші. 1996 року уродженка Бердянська отримала престижне звання Народної артистки України, а вже 2003-го стала Народною артисткою терористичної Росії. У 2009 році вона також отримала від Кремля "Орден Дружби" за внесок у розвиток "дружби та співробітництва" між Російською Федерацією та Україною.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 липень, п'ятниця 2024
25 липень, четвер 2024
24 липень, середа 2024
23 липень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок