Наталя Лазуренко звільнила посаду начальника відділу освіти

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
18.01.2022 · 19:03 · переглядів - 5117

Наталя Лазуренко звільнила посаду начальника відділу освіту. Відповідну заяву сьогодні було передано тимчасовому меру Олександру Свідлу.


На своїй офіційній сторінці в мережі Фейсбук Олександр Свідло повідомив, що начальник відділу освіти звільнила займану посаду. Інформацію підтвердила Наталя Лазуренко. Від коментарів з даного приводу і звинувачень з боку тимчасового мера вже екс-очільниця відділу освіти утрималась.

За офіційною інформацією, опублікованою на сторінці секретаря міськради Олександра Свідло, приводом для заяви, начеб то, стали повідомлення від одного із суб’єктів господарювання, який обслуговує шкільні їдальні про корупцію у відділі освіти.

За неофіційною інформацією редакції, нова влада міста намагається перерозподілити фінансові потоки у відділі освіти. Дана тенденція простежується протягом останніх місяців. Основна причина – боротьба за тендерні закупівлі. Заява Наталя Лазуренко, схоже, результат тиску з боку нових «владних еліт». Інші відомості, якими володіє редакція, дозволяють спрогнозувати, що кадрові зміни можуть відбутись і в інших секторах комунального господарства міста. Причина та ж сама – прагнення встановлення суцільного контролю за фінансовими потоками.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок