Нова залізниця та автодорога? Окупанти вдосконалюють логістику на ТОТ?

Бердянськ 24
04.10.2023 · 09:58 · переглядів - 1567

Окупанти намагаються вдосконалити військову логістику на тимчасово окупованих територіях України. З цією метою запущено будівництво нової залізничної гілки та, схоже, автодороги.

Нова залізниця та автодорога? Окупанти вдосконалюють логістику на ТОТ?

Днями радник мера Маріуполя Петро Андрющенко оприлюднив інформацію про активне будівництво нової залізничної гілки на ТОТ України.

«Окупанти намагаються побудувати пряме залізничне сполучення з Маріуполем, Волновахою та Донецьком. Зараз це не лише балачки, вони почали будівництво залізничного мосту біля с. Гранітне через річку Кальміус», - повідомляв Петро Андрющенко в коментарі "Радіо свобода".

Окупанти, начеб то, планують прокласти 60 км нового залізничного полотна. В разі реалізації проекту, рівень значимості Кримського мосту в логістичних маршрутах окупантів знизиться.

Крім того, оприлюднений аналіз супутникових знімків Planet labs за жовтень 2023 та 2022 років засвідчує прокладення нової автодороги, яка з'єднає Крим зі сходом України.

В такий спосіб окупанти намагаються вдосконалити військову логістику та знизити ризики, пов'язані з українським контрнаступом та перспективою перерізання "сухопутного коридору" в Крим.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 травень, неділя 2024
17 травень, п'ятниця 2024
16 травень, четвер 2024
15 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок