Нові тарифи ЦР через погодження виконкомом. Адміністрація ринку проти

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
27.05.2021 · 13:10 · переглядів - 3246

Профільна депутатська комісія розглянула ініціативу міської влади внести зміни в регламент «Центрального ринку», згідно яких адміністрація комунального підприємства, після затвердження розрахунків нових тарифів на підприємстві, їх має погодити з виконавчим комітетом. Комісія проект рішення зняла з розгляду.


Заступник міського голови Юрій Муха на засіданні комісії з регуляторної політики аргументував необхідність погодження тарифів Центрального ринку з виконавчим комітетом соціальною спрямованістю комунального підприємства. На думку міської влади виконавчий комітет не може залишатись стороннім спостерігачем в питаннях, які стосуються підпорядкованих підприємств і їх тарифної політики.

Заступник директора КП «Центральний ринок» Богдан Ткаченко зазначив, що адміністрація виступає категорично проти такого рішення, юрисконсульт комунального ринку навела аргументи, які, на їх думку, засвідчують невідповідність внесеного проекту рішення нормам чинного законодавства.

В.о. начальника юридичного відділу виконкому Олександр Рущак в свою чергу зазначив, що проект рішення розроблено в рамках Закону. Юрій Муха підкреслив, що мова не йде про розрахунок і затвердження тарифу, запропоновано, щоб виконавчий комітет погоджував надані Центральним ринком розрахунків.

В ході дискусії було встановлено, що проект не пройшов погодження всіх інстанцій виконкому, тому даний проект рішення на черговій сесії міської ради розглядати не будуть.




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок