Об'єкт Велбуду в Бердянську окупанти видають за власну реконструкцію

Бердянськ 24
05.10.2023 · 09:07 · переглядів - 2370

Гімназія 1 "Надія" в Бердянську до початку широкомасштабного вторгнення рф перебувала на реконструкції в рамках Великого будівництва. Окупанти в z-пабліках переможно заявляють про масштабний ремонт і допомогу "шефів із Твері"

Об'єкт Велбуду в Бердянську окупанти видають за власну реконструкцію

Нагадаємо, на реконструкцію гімназії 1 "Надія" було виділено понад 20 млн гривень. Проєктом передбачалась термомодернізація будівлі школи, оновлення існуючого учбового корпусу з частковим переплануванням приміщень та будівництво нового корпусу  - двоповерхової будівлі зі спортивною залою. В такий спосіб планувалось вдвічі розширити площу освітнього закладу. Завершитись реконструкція мала в 2022-му році.

За півтора року окупація росіяни не відзначились жодним успішно реалізованим масштабним проектом в Бердянську. Натомість вирішили скористатись досягненнями Велбуду і малими вкладеннями відрапортувати про реконструкцію школи.

Так, в одному з місцевих пропагандистських каналів з'явилась інформація про будівництво спортзалу в гімназії "Надія, яку окупанти перекваліфікували в школу 19. Здати об'єкт представник губернатора Тверської області Валерій Карюгін обіцяє до кінця поточного року.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 липень, п'ятниця 2024
25 липень, четвер 2024
24 липень, середа 2024
23 липень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок