Окупанти бояться, що ЗСУ дійдуть до Бердянська і Крим стане вразливим

Бердянськ 24
15.11.2022 · 21:54 · переглядів - 4086

Колаборант з окупованої частини Запорізької області Володимир Рогов заявив, що у разі виходу української армії до Азовського моря в районі Бердянська окупований Крим та лінії постачань російських підрозділів опиняться під загрозою.


Пряма мова: "Вихід до Бердянська дозволяє не лише розсікти, перекрити сухопутний коридор у Крим, дорогу з "великої" росії через "республіки" Донбасу, Запорізьку та Херсонську області, не просто позбавити російське угруповання в Херсонській області постачання боєприпасів, а населення – постачання продуктів харчування, ліків, паливно-мастильних матеріалів, але й дає можливість взяти під обстріл майже весь Крим.

Крим буде просто накритий далекобійними системами, що поставляються Україні Заходом, включаючи Кримський міст, зробивши Крим непридатним для життя без постачання продуктів харчування та всього необхідного для мирного населення".

Деталі: Як переконує Рогов, "це – не просто плани ЗСУ, їх чітко озвучували їхні американські куратори, це програма-максимум, неодноразово озвучена Зеленським на нарадах у Генштабі".

13 листопада, на тлі виходу окупантів з Херсона, Рогов стверджував, що протягом одного-двох тижнів очікується перекидання до 40 тисяч військовослужбовців ЗСУ на запорізький напрямок, що погіршить становище загарбників.

Завозять свіже "м'ясо": як окупанти готуються до оборони Бердянська

Після звільнення Херсона російські окупанти готуються до оборони тимчасово захопленого Бердянська. У місті збільшилося зосередження "чмобіків".

Про це розповів заступник голови Бердянської районної ради в ефірі Апостроф TV.

"Окупанти готуються до нашого наступу, окопуються, будують укріплення і, відповідно, завозять свіже "м'ясо" для того, щоб їх розмолотило ЗСУ. У самому місті немає великого скупчення важкої техніки або її вдало ховають. Але в околицях багато техніки, військових та укріплень", - описав він ситуацію.

Він додав, що сьогодні Маріуполь став головним логістичним центром окупантів через те, що вони втрачають шлях до Криму та втрачають Херсонщину. Відповідно, через близькість Бердянська до Маріуполя, військ на околицях стає більше.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок