Окупанти взяли під контроль наркобізнес в Бердянську і завезли в місто дуже небезпечні «солі»

Бердянськ 24
12.02.2024 · 13:35 · переглядів - 2166

Телеграм-пабліки замайоріли пропозиціями, на перший погляд, звичайної роботи. “Бердянськ 24” з’ясував, що насправді окупанти налаштовують мережу «закладчиків» з власним “товаром”

Окупанти взяли під контроль наркобізнес в Бердянську і завезли в місто дуже небезпечні «солі»
Показові виступи окупантів в антинаркотичній кампанії. Джерело: z-пабліки

Z-пабліки неодноразово публікували матеріали з затриманням тих, хто в Бердянську вживає або розповсюджує психотропні речовини. І, за нашими даними, силовики загарбників жорстко зачистили той ринок, котрий раніше існував у місті.

Як виявилося, нічого спільного з істиною боротьбою з наркомафією ця кампанія не має. Просто в Бердянську на арені з’явився новий потужний гравець. Основна лінійка пропозицій, так звані, солі. Їх хімічний склад куди більш небезпечний за попередні версії.

Жодної протидії тут як раз не спостерігається. А майже незавуальована реклама продукту заповнила місцеві чати.

Виглядає вона приблизно так:

або так

Прибратися в гаражі "за калим". Скріншот із z-пабліків

Але коли зацікавлені легким підробітком починають дізнаватися про деталі халтури і провалюються в профілі, то натрапляють на пропозиції, не пов’язані з хатніми справами.

скрін переписки

Переписка із "відділом кадрів" контори, яка зараз монополізувала наркотичний ринок в Бердянську. Скріншот підписника "Бердянськ 24"

“Бердянськ 24” застерігає людей від вживання будь-яких наркотиків. Тим паче варто триматися подалі від того переліку, який зараз пропонують в захопленому місті узгоджені з окупантами гастролери.

Та і співпраця з загарбниками нікому не приносить щастя в тривалій перспективі. Кримінальна кар’єра “закладчика” не буває довгою і матеріально цікавою. У випадку з окупаційною владою цей контингент обов’язково потрапить під удар, коли змінюватимуться організатори наркотрафіку.




Останні новини Бердянська
вчора, 27 квітень, субота 2024
26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок