Окупанти змушують підприємців сплачувати внески до казначейства Тульської області

По матеріалам Локатор
18.11.2022 · 08:57 · переглядів - 892

Рашисти досі не сформували повноцінно працюючі казначейську та фіскальну системи.

Окупанти змушують підприємців сплачувати внески до казначейства Тульської області

Окупаційна адміністрація Запорізької області опублікувала реквізити розрахункового рахунку для сплати «страхових внесків платників податків» – аналога українського єдиного соціального внеску (ЄСВ). Цікаво, що одержувачем цих платежів зазначено управління федерального казначейства Тульської області. Внески окупанти вимагають сплачувати через російські банки щомісяця.

Як бачимо, рашисти досі не сформували повноцінно працюючі казначейську та фіскальну системи. Схоже, вони розуміють, що незабаром їм доведеться залишити зайняту частину Запорізької області, тому відкрито виводять звідси кошти до росії.

Жителям окупованих територій треба розуміти, що платежі, зроблені на тульский рахунок, стануть грошима, викинутими на вітер, і при оформленні пенсії вони, враховуватися не будуть. Звісно, якщо ці підприємці не збираються піти за Z-військами у бік Тули.

Не треба забувати, що співпраця з окупантами у господарській та фінансовій сферах є колабораційною діяльністю, за яку Кримінальним кодексом України передбачено покарання у вигляді позбавлення волі до 5 років.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок