Пам’ятник Т.Г. Шевченку в Бердянську: мер «за», але грошей немає

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
06.04.2021 · 14:47 · переглядів - 3530

Громадськість Бердянська в черговий раз, після зміни влади, робить спробу домогтись від можновладців сприяння у встановленні в Бердянську пам’ятника Кобзарю. На черговій прес-конференції міський голова висловив свою позицію


Міському голові Валерію Баранову офіційно передали звернення місцевих громадських організацій зі зверненням з приводу встановлення в Бердянську пам’ятника Тарасу Шевченко. На прес-конференції редакція поцікавилась у мера його відношенням до даної ініціативи.

Валерій Баранов заявив, що підтримує ідею обома руками, однак виникає питання фінансування. В той же час мер відзначив, що у нього є декілька ідей з приводу нових арт об’єктів в місті. І кошти на їх реалізацію будуть залучатись додатково, без залучення міського бюджету. Варіант переплавити пам’ятник Леніну, який зберігається у комунальників, міський голова вважає дорогим.

Так чи інакше, міський голова офіційно запевнив, що дану ідею підтримує і готовий сприяти її реалізації в Бердянську. Валерій Баранов відзначив, якщо вартість виготовлення пам’ятного знаку обраховуватиметься в декілька сот тисяч гривень, питання може бути вирішено. Якщо мова йде про 2-3 мільйони – зробити це буде значно важче.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок